Jugant

Feia tant fred que no em notava gaire els dits. Però només amb aquella abraçada podia retrobar tot el meu tacte, el de tot arreu del meu cos. Li agafava la mà i la posava entre les meves dues mans. No sé ben bé qui les tenia més fredes. Li tapava les mans amb la màniga del seu folro polar i bufava per sobre, perquè l’escalfor del meu alè li retornés la mobilitat, l’espurna i l’excitació.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Petites historietes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s