Flotant (part I)

No ho sabia. No se’n havia adonat. Aquell dia es passejava sense tocar de peus a terra. En primer lloc, les ulleres fosques ja se l’enduien una mica massa cap a l’esquerra de la realitat. Després, la cançó que se li havia ficat al cap era d’aquelles que diu coses boniques i entusiasmants i també se li enduia el cap fins a somnis i anhels que avui semblaven possibles. I, certament, tenia motius per flotar així. Fins i tot havia decidit que no calia recolzar-se en la seguretat que li aportava la motxilla inseparable de la seva esquena, sempre plena d’objectes força prescindibles. Sortia de casa amb les mans a les butxaques (o al cap), sense un destí gaire concret i buscant el camí més llarg.
No havent-ho reflexionat, va emprendre el camí de baixada. Es deixava endur per la combinació de la inèrcia que li provocava la pendent i l’atracció que exercien sobre ell els raigs de sol que els últims dies havien començat a escalfar amb més força. Potser, al ritme que anava i separat del terra com es trobava, era més fàcil creuar-se amb els buits d’ombra que deixaven les fulles dels arbres i esmunyir-se entre ells com qui es capbussa a la piscina.
Avui, fins i tot semblava que es permetia el luxe d’esborrar els límits infranquejables que marcaven sempre el seu camí. Es trobava còmode en aquell territori desconegut, encuriosit i distret. No estava drogat ni fora de si. Era conscient que surava i aquell estat el feia crear, imaginar i construir mil i un projectes, idees i futurs.

[continuarà]

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Flotant (part I)

  1. Elías ha dit:

    ¿Tu mente ya está camino de Santiago?
    Mi mente está esperando la segunda parte de este relato.

    Saludos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s