Flotant (part II)

Cau. Es desploma. Perd l’equilibri i el seu cos queda a mercè de la força de la gravetat.
La seva ment, però, va més enllà de tot això palpable i real. A dins seu es envoltat de foscors. Unes foscors que no són inamovibles i van deixant traspassar puntets de llum, cada vegada més enèrgics. Mirant-ho bé, potser sí que és real. És la seva realitat pura i clara que ara es desperta. El seu interior despullat.
Però seguim amb l’acció. Perquè a 9,8 m/s2, cada gram del cos descendeix. Abstret tot ell, es precipita sobre la superfície flonja, bonyeguda i humida. L’impacte contra el terra és imminent i inevitable.
El cop no suposa més que quatre blaus a la cama i al braç dret. Però en la visió que té en ment, la caiguda es tradueix en una explosió enlluernant dels puntets de llum. Una bola d’energia que aclapara l’individu. Tot plegat dura poques dècimes de segon. No hi ha prou temps per poder atribuir a aquest fet cap explicació raonable. La consciència no aguanta la pressió i es perd entre la calor, la suor, la humitat…

Al cap d’unes hores uns ulls s’obren entre la foscor de la nit. A l’incorporar-se, les mans espolsen els pantalons. L’esquena pren de nou una motxilla que semblava haver aparegut de cop dos metres més enllà. I les cames continuen caminant amb un pas recte i decidit. Ningú es fa preguntes.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s