Dalt de tot

Fa sol, però la calor no és insuportable. Asseguda a la pedra més còmode que ha trobat, observa el paisatge de davant dels seus ulls. És immens. Sovint li seria difícil captar-lo tot i impregnar-se de la imatge que té davant seu completament. Aquest cop és possible. Tot i la miopia, ho veu nítid. Voldria poder abraçar-ho tot amb força. La grandària, òbviament, ho impedeix. Però també ho impedeix el respecte que inspira la natura verge. Té molt poder. Es frega la cara i pensa: tan de bo aquest poder fos més gran que el que mai tindrà l’home.

Una formigueta comença a pujar pels peus descalços. Ella s’estira i sent les pessigolletes. Valora i estima el moment. Creu que res al món és comparable a estar al cim d’una muntanya després d’haver-la pujat.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Dalt de tot

  1. Edu ha dit:

    Actualitza no?!!?!?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s