Vianants #2

Ulleres de sol, botes de pell, un abric preponderant i una melena acabada de sortir de la perruqueria. Aquest són alguns dels elements claus que porta la pija que camina pel carrer. Evidentment, no fa un trajecte gaire llarg: això d’anar a peu no és digne del seu estatus. O això li passa per la ment a vegades.

Si pogués, caminaria emmirallant-se de cos sencer i tota l’estona. És el que li va: observar-se centímetre a centímetre a ella mateixa. La resta del món no és, ni de bon tros, tan exquisit, cuidat, de qualitat i amb tanta classe com ella i aquesta aura que l’envolta.

L’altre centre d’atenció per a aquesta pija comuna, a més d’ella mateixa, és la pantalleta de la seva Blackberry.

La forma de caminar? Clar, va d’acord amb la seva forma de ser. Segons com, per algun vianant distret que la veu passar, poden sorgir dubtes de si la senyora que contamina el carrer amb aquest perfum que intoxica qui gosa apropar-s’hi s’ha confós i enlloc d’anar pel Passeig es pensa que esta sobre de la passarel·la de moda. Té un pas ferm, això sí. Un pas ferm que dura només fins que el taló de mig pam se li encalla en una rajola i mig s’entrebanca.  No cau a terra, però gairebé. El sotrac li ha fet torçar les ulleres. Se les posa bé i es recol·loca l’enorme bolso mentre mira a costat i a costat que ningú s’hagi adonat de l’escena patètica. Efectivament, ningú la mirava.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Vianants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s