Vianants #3

S’acaba de netejar les ulleres fa just un moment. Són d’aquelles sense muntura. Les més discretes que va trobar a l’òptica. Abans de netejar aquells dos petits vidres s’ha clenxinat aquells cabells que porta tallats de la mateixa manera com ho ha fet tota la vida. La perruquera és de confiança i sap el mil·límetre exacte que aquest senyor necessita.

Aquest matí, que s’ha llevat núvol, no serà pas diferent per a ell d’un dia assolellat o d’un dia plujós. Cada dia, sigui com sigui, seguirà les seves rutines al peu de la lletra. No pot fer-ho d’una altra manera.

La camisa que ha triat d’entre totes les que té penjades a l’armari és una de quadres blaus i petits. Les que es quedaran allà, penjades amb cura, no són gaire diferents. Totes de la mateixa mida, comprades al mateix establiment de tota la vida i planxades amb una perfecció que gairebé fa angúnia.

A la butxaca de la camisa hi porta aquella ploma que li van regalar gravada i a la cartera de pell el diari que cada dia li arriba puntualment a la porta, a més dels arxivadors que organitzen la paperassa de la feina. També hi duu l’arma.

Té un caminar recte i un rostre inalterable.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Vianants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Vianants #3

  1. arnoldowski ha dit:

    Potser li envejaria això de la perruquera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s