El dia de l’Home

Avui és el dia de la Dona i molts diaris van plens de temes sobre la igualtat de gènere. Qui parla en aquests casos sobretot són dones: la majoria d’entrevistes són a dones i els articles estan firmats bàsicament per periodistes dones.

Quan es parla d’aquest tema als mitjans gairebé sempre veiem a dones i penso que m’agradaria veure molts més homes parlant de la igualtat. Crec que estem d’acord que és una lluita de tots i, com a tal, la igualtat hauria de ser present també entre els portaveus d’aquesta lluita. No dic que no m’agradi llegir qui són les dones líders polítiques, les directives de grans empreses o les dones artistes de renom, però voldria que aquest tema fos una cosa de tots.

Amb això, penso que una opció seria tenir un dia de l’Home i que en aquest cas fossin ells qui omplissin els diaris parlant de paritat. Immediatament després se m’acudeix que amb tants dies internacionals de coses diferents el dia de l’Home segurament ja existeix. El problema, penso, és que l’únic dia de l’home que recordo és el dia de l’home dels nassos.

Vaig a Google i, sí, el dia de l’Home és el 19 de novembre. Els seu objectiu és abordar temes sobre salut d’homes (recordareu el Movember) i també promoure la igualtat de gènere. Estic segura que hi ha molts homes que tenen molt a dir sobre aquesta igualtat, així que ens podem marcar aquest dia perquè siguin ells qui en parlin. No ho sé, és una idea.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s