M’encanta el futbol

Molt i molt sovint m’agradaria aturar el temps. O sigui, que tota la Terra s’aturés, es quedés en pausa, i que jo tingués un temps extra. Sí, potser és una mica pretensiós, però és la veritat.

També m’agrada llevar-me d’hora i anar a dormir tard (no en una mateixa nit). M’agrada perquè és una mica com si tot estigués en pausa i jo no. Els diumenges cap a les 7 del matí, és una passada passejar per la ciutat, per exemple. O els dimarts a les 2 de la matinada…

Tot això té a veure amb això que passa que el temps va refotudament, rabiosament, acollonantment i espantosament ràpid. Notes ‘fiu-fiu’ i ja ha passat una setmana. T’entretens amb un pensament o amb una conversa i ja som al mes següent.

I ara he escrit això perquè està jugant el Barça contra el Madrid i sempre, quan hi ha futbol, sobretot partits importants, em sento com si el món s’aturés (també Twitter), però jo seguís. Per mi és com un diumenge a les 7 del matí, quan juga el Barça. És per això que m’agrada el futbol. Però, fet i fet, el temps passa igual: escric això asseguda a una pedra mirant un cel vermellós que d’aquí un moment ja no hi serà… Pim-pam. Un dia més. O un dia menys.

Quant a nuriaventura

Periodista - journalist.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s