La Núria periodista

Em dic Núria i faig de periodista tant com puc i em deixen. He treballat a la redacció de VilaWeb entre l’agost de 2014 i el setembre de 2015. He crescut i n’he après molt. Aquí hi ha alguns exemples d’articles i entrevistes. Abans vaig treballar a RAC1 i al desaparegut ATerrassa. He escrit uns quants anys a El Butlletí del CET i he fet col·laboracions a La Xarxa Ràdio, a La Torre del Palau, a Olesa Ràdio i a la revista Perspectiva Escolar.

“M’agrada escriure” és el que deia quan tot va començar. Però va i el primer que m’etziben quan entro a la facultat és: ‘Si voleu ser periodistes perquè us agrada escriure, us heu ben equivocat’. Després d’això em vaig adonar que el que m’agradava no era només posar una lletra al costat de l’altra. El que jo volia era explicar bé a tothom això tan complex anomenat realitat. Jo mateixa no ho acabava d’entendre, no m’acabava de convèncer i volia dir a tothom: “Mireu això que passa aquí. Crec que ho heu de saber!”.